Magyar Balázs
2022.09.18.

5 módszer, mellyel az elektronikus fizetés segítheti vállalkozását

Az elmúlt években a hagyományos fizetési módokról, például a készpénzről és a csekkről az elektronikus fizetés irányába mozdultak el. Ezt a tendenciát az okostelefonok és egyéb mobileszközök növekvő használata, valamint az online vásárlás növekvő népszerűsége vezérli. Noha az elektronikus fizetés használatának van néhány hátránya, például a csalás lehetősége, számos előnye is van.

Íme öt olyan módszer, amellyel az elektronikus fizetés segítheti vállalkozása növekedését.

 1. Megnövelt hatékonyság
  Az elektronikus fizetés használatának egyik legnagyobb előnye, hogy hatékonyabbak, mint a hagyományos fizetési módok. Az elektronikus fizetésnél nem kell készpénzt számolni, vagy megvárni a csekkek kiegyenlítését. Ezzel sok időt és pénzt takaríthat meg vállalkozásának.
 2. Alacsonyabb költségek
  Az elektronikus fizetés másik előnye, hogy segíthet csökkenteni az üzleti költségeket. Például többé nem kell számlákat nyomtatnia és postáznia. Az elektronikus fizetésért akár kedvezményeket kaphat a bankkártya szolgáltatótól.
 3. Nagyobb ügyfélelégedettség
  Az elektronikus fizetésre való átállás másik előnye, hogy hozzájárulhat az ügyfelek elégedettségének növeléséhez. Az ügyfelek manapság elvárják, hogy elektronikusan tudjanak fizetni, és ha Ön nem tudja ezt a lehetőséget felajánlani, elveszítheti az ügyfeleket a versenytársakkal szemben.
 4. Megnövekedett értékesítés
  Az elektronikus fizetések az eladások növelésében is segíthet, mivel megkönnyítik az ügyfelek számára a termékek vagy szolgáltatások online megvásárlását. Ha van e-kereskedelmi webhelye, az ügyfelek nagyobb valószínűséggel vásárolnak Öntől, ha elektronikusan tudnak fizetni.
 5. Nagyobb biztonság
  Az elektronikus fizetés másik előnye, hogy nagyobb biztonságot nyújt Önnek és ügyfelei számára. Amikor például bankkártyát fogad el , az ügyfél adatai titkosítva vannak, amikor azokat az interneten továbbítják. Ez sokkal nehezebbé teszi, hogy valaki ellopja az adatait és azokat csalárd módon használja fel.

Az elektronikus fizetés felé való elmozdulás elkerülhetetlen, egyszerűen csak az a kérdés, hogy az Ön vállalkozása mikor vált. Ez számos előnnyel jár minden méretű vállalkozás számára, a megnövekedett hatékonyságtól és az alacsonyabb költségtől a jobb ügyfélelégedettségig és az értékesítés növekedéséig. Az elektronikus fizetésre való átállás előnyei túl nagyok ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Ha még nem váltott, itt az ideje!

A BizPay munkatársai segítenek Önnek vállalkozása számára a legjobb szolgáltatást kiválasztani. Keressen minket bizalommal!