Magyar Balázs
2022.08.09.

Elektronikus fizetési megoldások

A pandémia kezdete óta jelentősen megnőtt a készpénzmentes fizetési igény. Hazánkban ma már közel 30 féle fizetési mód létezik, mely egyre bővül a technológiának, innovációnak és a szabályozó intézkedéseknek köszönhetően.

Close up woman paying with credit card in modern store

Kereskedőként vagy webáruház- tulajdonosként elengedhetetlen, hogy egy biztonságos, gyors én nem utolsó sorban fejlett fizetési környezetet biztosítsunk vevőink számára.

A 2021. január 1-én hatályba lépett szabály kötelezővé teszi, hogy minden online pénztárgépet használó kereskedő valamilyen elektronikus fizetést biztosítson vásárlói számára. A megfelelő elektronikus fizetési megoldás kiválasztása nem egyszerű feladat. Könnyen elveszhetünk a szakzsargonok világában vagy a rengeteg szolgáltató weboldalai között.

Kiemelkedő színvonal és maximális biztonság

A BizPay, Európa legnagyobb szolgáltatójaként számon tartott Wordline csoport magyarországi minősített partnereként működik. A Wordline Financial Services hivatalos partnereként közel 3500 ügyfelet kezel.

Nálunk a kis ügyfél is fontos ügyfél. A BizPay honlapján nekik is találhatunk kézenfekvő megoldásokat.

A legkorszerűbb kártyaelfogadó eszközökkel felgyorsíthatod vállalkozásod fejlődését. Ha a fizetés csak egy érintés, nemcsak a vevő, de a vállalkozó is időt nyer. A készpénzmentes fizetéssel olyan vásárlók igénye is kielégíthető, akik eddig készpénz hiányában elálltak a vásárlástól.

A webshoptulajdonosok a fizetés előtti kosárelhagyás okaként gyakran találkoznak azzal a tendenciával, hogy a vásárló az elektronikus fizetési módot nem tartja biztonságosnak. Egy megbízható, stabil hátterű bankkártya elfogadási megoldásokat biztosító céggel azonban ennek csökkentése is lehetséges.

Teljes körű bankkártya-elfogadási szolgáltatás egyszerűen és gyorsan

A korszerű technológia és a biztonságos fizetési folyamatok mellett a stabil háttér is jelentőséggel bír. A BizPay kereskedők, webáruházak részére is teljes körű szolgáltatást nyújt a bankkártya-elfogadás folyamatában.

Legyen szó, hagyományos fizikai terminálról (POS), internetes fizetési megoldásról, softPOS-ról, kasszaintegrációról a honlapon keresztül felveheti velünk a kapcsolatot és mi üzleti igényeinek megfelelő, személyre szabott ajánlatot készítünk.

Gyors megoldás a piac minden szereplőinek

A szolgáltatásokat a BizPay a kiskereskedők, webáruház-tulajdonosok, vendéglátóhelyek és szálláshelyek üzemeltetőinek ugyanúgy ajánlja, akárcsak mozgóárusok, futárok, szépségiparban dolgozók vagy szerelők részére.

Akár öt munkanapon belül is birtokba veheted a terminált, mutatjuk mit kell tenni

  1. A honlapon található ajánlatkérő lap kitöltésével, néhány adat megadása után egyszerűen és gyorsan felvehető a kapcsolat a cég munkatársaival.
  2. Amennyiben erre szükség van, a szolgáltató kapcsolattartója rövid időn belül felkeres a megadott elérhetőségen.
  3. Az adatlapon és a konzultáció során megadott adatok alapján elkészítik az igényeidnek megfelelő ajánlatot.
  4. Ezt elfogadva elektronikus úton megkapod a szerződést, amit aláírva visszaküldesz.
  5. A szerződés vissza érkezését követően a cég munkatársai gondoskodnak a szolgáltatások mihamarabbi igénybevételéről.

A BizPay által kínált szolgáltatás egyszerű és gyors. Próbáld ki innovatív technológiai megoldásaikat!