Magyar Balázs
2022.08.13.

POS szolgáltatás vállalkozóknak

Vállalkozóként bizonyára Ön is szembesült ezzel a kérdéssel, és azzal is, hogy tele van a piac olyan cégekkel, bankokkal akik bankkártya elfogadó szolgáltatásaikat hirdetik.

Mégis mi alapján válasszunk fizetési szolgáltatót, mitől lesz jó egy fizetési szolgáltató, van egyáltalán különbség szolgáltató és szolgáltató között, melyik a megfelelő szolgáltatás üzlete számára és az ügyfelei számára és melyek azok a sarkalatos pontok amelyeket ha szem előtt tart, később hálás lehet, hogy okosan döntött. Egyszerű a kérdés, mégis számos dolog befolyásolja a választ.

“Egy jó döntés a megfelelő szolgáltató kiválasztásában hozzájárul üzlete dinamikus fejlődéséhez ”

Mit kell szem előtt tartani egy kkv cégnek?

Azt tapasztaljuk, hogy a pandémia nagymértékben megváltoztatta a vásárlási szokásainkat. Akinek nem volt elektronikus fizetési megoldása, az mostanra nagy valószínűséggel beszerezte, hogy a kialakult helyzet miatt továbbra is kiszolgálhassa vevői igényit, ami főleg az érintésmentes fizetés irányába tolódott.

Akár meglévő vállalkozásról, akár új vállalkozásról van szó érdemes megvizsgálni az ügyfelek vásárlási szokásait, és ennek alapján eldönteni, hogy melyik az a szolgáltatás típus, amely leginkább az ügyfél igényeit kielégíti, és egy surlódásmentes fizetési élményt nyújt.

Boltban történő vásárlás esetén ahol jelen van egy POS (Point of sale) ahogy a nevében is benne van, a vásárlás az adott helyen történik, az ügyfél azt várja el, hogy gyorsan, biztonságosan és bármilyen fennakadás nélkül fizethessen és távozhasson a boltból.

Webáruházban történő vásárlás esetén a hangsúly főleg a biztonságra helyeződik, hiszen ez egy virtuális tér amit sokan még mindig fenntartásokkal kezelnek.

Mindez nem jelenthet gondot ha egy olyan szolgáltatóval szerződünk aki mindezt garantálni tudja. A Worldline támogatásával a Bizpay mindezt biztosítani tudja ügyfeleinek. Közel 3500 elégedett ügyfél támasztja ezt alá, hisz számunkra az ügyfélelégedettség a legfontosabb.

Legyen szó akár internetes bankkártya elfogadásról, POS-ról, kasszaintegrációról vagy Soft POS-ról, mindenben tudunk segíteni. Tekintse meg és kérjen ajánlatot, hogy mielőbb üzletére szabott ajánlatot készítsünk Önnek.

Fontos, hogy olyan személyre szabott szolgáltatást kapjon, melyben az ügyfelei vásárlási igényei előnybe részesülnek.