Magyar Balázs
2022.08.27.

Terminálok minden igényre

Napjainkban a bankkártya elfogadás, legyen szó fizikai POS-ról, SoftPOS-ról vagy webshopon történő fizetésről elengedhetetlen kelléke a vállalkozásnak. Egyre többen tartják biztonságosnak és kényelmesnek a készpénzmentes fizetés lehetőségét.

Ragadja meg a legjobb ajánlatot a megfelelő tartozékokkal!

A BizPay Európa legnagyobb kártyaelfogadási szolgáltatójának, a Worldline Financial Servicesnek a Hivatalos Partnereként nyújt elektronikus fizetési megoldásokat kereskedőknek 2009 óta Magyarországon.

Akár új üzletet nyit akár szolgáltatót szeretne váltani, nem egyszerű eligazodni a kártyaelfogadás területén. Ma már sok bank, és független szolgáltató kínálja szolgáltatásait bankkártya elfogadás téren. Fontos, hogy felmérjük a vállalkozás és az ügyfelek igényeit, ahhoz, hogy eldöntsük melyik szolgáltatás illik leginkább a vállalkozáshoz. Ilyen például a szép kártya elfogadás lehetősége, webshop esetén a biztonságos fizetés, vagy a gyorsan végbemenő tranzakció is lehet egy fontos szempont, de van akinek a hordozható terminál jelent megoldást.

Gyors POS terminál igénylés

A jelenlegi gazdasági helyzet eredményeként, ahol a kiadások egyre csak nőnek minden vállalkozó felülvizsgálja kiadásait és igyekszik minimalizálni azokat. Jelentős összeget takaríthat meg vállalkozása számára ha a megfelelő szolgáltatások és információk birtokában van.

A BizPay munkatársai teljes körű szolgáltatást nyújtanak. Amennyiben már rendelkezik valamilyen kártyás fizetési szolgáltatással megvizsgáljuk, hogy a jelenlegi szolgáltatás valóban legjobb az Ön üzleti modelljének, ha még nincs akkor személyre szabott ajánlatot küldünk.

  1. Lépés – vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt megteheti a weboldalon található űrlap kitöltésével
  2. Lépés – munkatársunk hamarosan felkeresi Önt, hogy egyeztessék a pontos adatokat
  3. Lépés – egyedi ajánlatot küldünk minden egyes kereskedő számára
  4. Lépés – Az ajánlat elfogadását követően a kiküldött szerződéses nyomtatványokat aláírva vissza kell küldenie
  5. Lépés – Amint az aláírt szerződés megérkezik, gondoskodunk róla, hogy a szolgáltatás igénybevételére mielőbb sor kerüljön

Ilyen egyszerű az egész! A szolgáltatás igénybe vételét követően munkatársaink állnak rendelkezésre, legyen szó technikai problémáról, tranzakciók kapcsán felmerülő kérdésekről vagy további szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekben.