Magyar Balázs
2023.04.04.

Valós idejű tranzakciófigyelés? A MyPortal szolgáltatás segítségével lehetséges!

A bankkártya elfogadás kulcsfontosságú a mai világban, hiszen egyre többen választják a kényelmes fizetési megoldást. A Worldline által nyújtott szolgáltatások, lehetővé teszik a gyors és biztonságos elektronikus fizetést, így nemcsak az ügyfelek, hanem az üzletek számára is előnyös.

A Worldline hazai partnereként kínálunk bankkártyás fizetési megoldásokat, valamint ezekhez kapcsolódó emelt szintű szolgáltatásokat kereskedőknek. Ezek körébe tartozik az egyik, méltán legnépszerűbb, a MyPortal , egy felhő alapú platform, mely lehetővé teszi a bankkártya tranzakciók közel valós idejű megtekintését, legyen szó fizetésről, előfoglalásról, visszatérítésről. Az adatokhoz bármikor, a hét minden napján és a nap minden órájában, valamint bárhonnan hozzá lehet férni, ezzel növelve a hatékony munkavégzést.

MyPortal
MyPortal by Worldline

A MyPortal platform legfontosabb funkciói és előnyei:

Valós idejű tranzakciófigyelés:

A kereskedők valós időben nyomon követhetik fizetési tevékenységeiket, azokról kimutatásokat készíthetnek, valamint gyorsan reagálhatnak a problémákra vagy anomáliákra.

Személyre szabott élmény:

A Myportal lehetővé teszi a felhasználói felület és a tartalom testreszabását az alkalmazottak szerepeinek, felelősségeinek és preferenciáinak megfelelően, javítva ezzel felhasználói élményt.

Jelentések és elemzések:

A platform részletes jelentéseket és elemzéseket biztosít, így a kereskedők értékes betekintést nyerhetnek üzleti teljesítményükbe, és megalapozott döntéseket hozhatnak

 Összességében elmondható, hogy a MyPortal szolgáltatás egy olyan hatékony eszköz mely segítségével értékes betekintést nyerhet üzlete napi szintű működésébe. A valós idejű tranzakciófigyeléssel, valamint részletes jelentésekkel és elemzésekkel a platform átfogó megoldást kínál minden vállalkozás számára.

A MyPortal használatának megkezdéséhez keresse kapcsolattartóját, vagy írjon az ugyfelszolgalat@bizpay.hu címre.

A regisztrációt követően a kereskedők bármilyen, internetkapcsolattal rendelkező eszközről hozzáférhetnek a platformhoz, így bárhonnan könnyedén kezelhetik a fizetési tevékenységeket.

Ha többet szeretnél megtudni a MyPortal platformról és arról, hogy milyen előnyökkel járhat szervezeted számára, lépj kapcsolatba velünk, vagy látogass el weboldalunkra. Örömmel egyeztetünk bemutatót, és megbeszéljük egyedi igényeidet és elvárásaidat. Köszönjük, hogy a Bizpay-t választottad megbízható partnerednek a digitális átalakulásban.